Skip to content

Om Oss

Vi vill hälsa er varmt välkomna till Babybild. Tanken med denna sida är att göra det mycket enkelt för er föräldrar vid beställningar av bilder på era underbara barn.

Självaste idén bakom Babyfoto skapades i samband med att våran lilla Matilda föddes. Tanken var att ha en fotograf som möter barnen på deras vilkor och inte tvärtom. Detta för att barnen skall få en positiv upplevelse till vattnet och till fotografen:)

Jag, Mattias har under många år arbetat som undervattensfotograf och deltagit i många internationella arrangemang så lotten föll ganska naturligt att det var jag som skulle vara fotografen.

Michelle har ett mycket bra ordningsinne och hjälper till med det administrativa.

Matilda  är sidans modell och ibland så är även hon med i vattnet. Då i mammas trygga famnar.

Antalet slitsar växer för varje månad. Online slots variera beroende på deras tema, struktur och typ.

Affärsidén bakom babyfoto är att leverera högkvalitativa bilder till marknadsmässiga priser. Priserna varierar hela tiden och man kan inte sätta ett pris som kommer att vara hela tiden. Därav kommer priserna att variera från år till år.

Väl mött!
Mattias, Michelle och Matilda Miller, redaktör.

Apple’s insistence on every app for ios going through their testing procedures before being made available has meant that malware has, thus far, been almost eradicated